Vellykket avslutning av vårsemesteret

Tirsdag 26. mai hadde Sandnes Folkedanslag avslutning for våren 2020. Nå har det ikke vært noe aktivitet siden 10. mars og dette arrangementet var for mange den første sosiale aktiviteten utenom den nære familie på flere måneder.

Ingrid og Aage stilte hytteeiendommen sin på Haga til rådighet. Det er vi veldig takknemlige for. Stedet er som skapt for dette.

TUSEN TAKK!

Laget spanderte burger og pølser men tilbehør og kaffemat hadde alle medbrakt. Det fungerte veldig bra og kan anbefalers til andre arrangement – med eller uten korona. Det sparer arrangementskomitéen for mye arbeid.

Værmessig ble det bra. Litt duskregn litt før kl 16.00 men god temperatur og ingen nedbør etter det. Inge Kristian sto for allsangen. Kjekt at ‘nye krefter’ tar utfordringen!

Melding fra Ingrid og Aage: Det lå en overtrekksbukse igjen på Haga. Ta kontakt med Ingrid eller Aage hvis det er din.

Styret ønsker alle en riktig god sommer og vi håper at det blir oppstart til vanlig tid i høst. Men det er det ikke vi som bestemmer. Danseprogrammet for høsten blir ikke sendt ut før vi vet når og hvordan situasjonen blir. Oppstart til høsten er satt til tirsdag 18. august men endelig bekreftelse blir sendt ut senere i sommer.

17. mai 2020

Sandnes Folkedanslag ble invitert til å være med på en opptreden på Bogafjell på 17. mai. Opptredenen ble filmet av TV-vest på oppdrag fra Sandnes Kommune og skulle vises som ett av mange innslag fra Rogaland som ble vist i TV-vest på 17. mai.
Det var ikke så mange av oss som meldte seg på men det ble 4 par. Med to par fra BUL ble vi 6 par som danset. Ingrid hadde laget et danseprogram som var ‘korona-sertifisert’ og vi danset til tonene fra Sandnes Trekkspillorkester. Det vi ikke visste før i ettertid var at laget får 2.000,- for innslaget.

Her er link til video som Sandnes Kommune har lagt ut. Vårt innslag er etter ca. 41 minutter så du kan spole fram hvis du ikke vil se på hele filmen.