Tur til Romania 2019 – Oppdatert informasjon fra Idéreiser

  • av

Da er programmet klart så langt – men forbehold om endring av dager.
Programmet finnes HER.

Her finner du regjeringens informasjon om reiser til Romania.


Peles slottet har åpent frem til 17.00 den 1. dagen. Det kan bli travelt å kjøre dit. For meg ville det vært mer naturlig å starte med vinsmaking og avslappende atmosfære den første dagen. Jeg er redd for at jeg kommer til å snu på programmet – men i samråd med mine kontakter.

Dersom jeg får viljen kan vi snu litt på programmet til vinsmaking og lunsj 1. dagen for å få dette optimalt. Således må jeg ta forbehold om at dette nok enda kan bli snudd litt på i forhold til dagsprogrammet i Brasov. Kjørerutene til Tulcea kan kombineres med Dracula. Vi må bare få festivalprogrammet først – ellers må vi snu litt på det og.

Jeg er i diskusjon fortsatt med våre partnere om det optimale for dagene med vi ser alle frem til å få programmet fra festivalen slik at vi kan ta det endelige programmet på plass. Båttur blir med på programmet og vi har bussen og kan gjøre utflukter når vi ligger i Tulcea. Dette kan kun bli bra til slutt!

Med vennlig hilsen
Idereiser as
Anne Kari Tveit Fossen

Kommentar fra Styret: Prisen som er oppgitt i program inkluderer ikke tillegg for fellesutgifter. Vi regner med at endelig pris vil ligge på ca. 15.300 pr. person. Vi kommer tilbake til dette i god tid før sluttbetaling.

from to
Scheduled Reiser