Trivelig seminar på Utsikten Hotell

Så er høstens seminar blitt historie.
Det ble et godt og trivelig seminar. Selvfølgelig ble danserepertoaret preget av korona-begrensninger men Ingrid hadde lagt opp til en god mix av gammelt og nytt: For eksempel Rudl og gammel reinlender og nye danser som Mirelle og Pompadour.
I tillegg ble det øving på sangtekst og sangdans. Også her gammel og nytt for de fleste.

Tilbakemeldingene om det faglige har kun vært positive. Tusen takk til Ingrid som legger opp danse- og sangprogrammet. Med sitt gode humør gjennomfører hun instruksjonen på en måte som vi alle føler at vi ‘får til noe’.

Men, som Ingrid sier: Det er så enkelt når Dag er med. Han spiller jo ‘alt’! Takk for god musikk.

Og så hadde vi selvfølgelig gruppe 1 som hadde ansvaret for underholdning på lørdagskvelden. Det ble allsang, opplesing og en quiz. Takk til gruppe 1.

Nytt av året var at det var lagt opp til noen andre aktiviteter enn det dansefaglige:

  • Kåre en gjennomgang av smarttelefonens historikk og hvordan telefonen preger dagens samfunn. Nyttig informasjon som mange satte pris på. Det var ønske om å fortsette med dette temaet f.eks. på medlemskvelder.
  • Aage hadde gjort avtale om museumsbesøk i Lyngdal. Også en fin opplevelse der vi fikk se en gammel landhandel, et klasserom fra 50-tallet, radioer, musikkinstrumenter, biler og gravemaskiner +++. Alt sammen samlet av entreprenør Lindland.

Hotellet fungerte veldig bra til vårt formål. Fin størrelse på rommet vi brukte, ingen sjenerende søyler, godt dansegulv og et veldig bra lyd-, lys- og bildeanlegg som fungerte godt på alle måter.

Og maten var veldig god!

Kanskje vi har funnet stedet vi kan ha seminar flere ganger?

Her er en samling bilder fra seminaret
(Det skal nå være et format som passer både for telefon/nettbrett og PC)