Siste nytt fra Sandnes Folkedanslag

Styret i Sfdl hadde styremøte pr telefon i dag. Det fungerte greit og tiden ble jo godt redusert når vi ikke sitter sammen og ‘drøser’. Kanskje vi nå prøver ut framtidens måte for å holde styremøter på? Håper ikke det for det er jo ikke særlig koselig!

Besøk fra Nyborg Folkedansere er utsatt til 2021
Lederen i Nyborg Folkedansere, Jørgen, sendte en e-post til oss for et par dager siden der han beklaget at de sannsynligvis måtte kansellere besøket i mai.
Samtidig spurte han om å komme på besøk i 2021. Dette behandlet styret i dag og det mente vi var greit..
Nyborg Folkedansere kommer på besøk til oss i Kr. Himmelfartshelgen i 2021!

17. mai arrangementer
Det er nesten 2 måneder igjen til 17. mai. Pr i dag er det ingen som kan svare på om det blir ‘normale tilstander’ til den tid. Sannsynligheten for at det blir arrangementer på 17.-mai er veldig liten.
Spesielt fordi det er oppvisning på sykehjem vi har. Vi starter derfor ikke noe planlegging.

Alle aktiviteter er avlyst
Fortsatt er alle våre aktiviteter avlyst. Styret bestemte også at leikavgift for høsten skal reduseres med det beløpet vi har ‘spart’ når vi ikke har hatt øvinger i vår.

Håper at alle er friske i disse Coronatider
Det blir jo litt stusselige tider når vi for det meste skal holde oss for ‘oss selv’. Men i stedet for å gå på øvingskvelder er det fint å gå tur – korte eller lange.
Ikke nøl med å kontakte meg eller andre i styret hvis det er noe du lurer på eller vil ha sagt.

Ønsker dere alle gode dager framover.

Styret v/Eivind

Foto fra en tur
Kusymra er i full blomst på Ytraberget, Sørnes på Sola. For øvrig et flott sted å gå tur – på historisk grunn der Norge ble samlet til ett rike (i allefall Vestlandet).