Nyttårsdansen 2020 i full fart

Andre året med Nyttårsdans I Austrått Bydelshus. Mange gode tilbakemeldinger så vi må ikke se bort fra at arrangementet er kommet for å bli.

Det ble en veldig trivelig kveld med mye dansing. Og det jo derfor vi kommer. Til sammen med alle dansere og musikk var det ca. 90 personer i lokalet
Det praktiske hadde gruppe 2 ansvaret for og de hadde gjort så gode forberedelser at alt gikk på skinner. Sikkert mye arbeid både med forberedelser og ikke minst gjennom kvelden med servering, utrydding og innrydding og til slutt rydding og rengjøring både av gulv og servise og bestikk.

Gunnar ledet kvelden med fast hånd og med gode og lune kommentarer.

Ingrid ledet kvelden og startet med polonese og deretter var det mye ringdans og turdanser med litt sangdans etter pausen.
Tusen takk til Ingrid!

Underholdningen ble i år litt utenom det vanlige. Vi hadde planlagt noen innslag selv men rett før første innslag skulle starte kom det en gjeng på 4 personer inn nødutgangen og spurte om det var her det var fødselsdagsselskap? Det var det jo ikke! De hadde gått til feil lokale men de var ikke verre enn at de gjennomførte sketsjen sin som gikk ut på å lese diktet ‘SKRIK’ + diverse ablegøyer.

I år som i fjor var ungdommer fra Bygda Danser med oss. Ingrid har god kontaktakt med deltakerne og hun spurte om Selma og Ola kunne ha en liten konsert med felene sine. Det kunne de og vi fikk høre en rudl og en reinlender. På reinlenderen spilte Ola rytmeinstrument: skjeer.
Tusen takk til Selma og Ola for en flott konsert!

Så kom turen til ‘egne krefter’ med sangkor og musikk med Sydvesten. Knut Sellevoll hadde arrangert den svenske sangen Annas Julvisa for kor og orkester. Damestemmene var det Janet, Lilly, Åsfrid og Ellen som sto for. På herresiden var det Knut, Bruse, Gunnar og Jarl Olav (Sydvesten).
En stor takk til alle og spesielt til Knut for godt ‘sammensveisingsarbeid’.
Musikken sto deler av Sydvesten for. I tillegg til musikk til koret framførte også Sydvesten 2 ‘lyarslåttar’.

God stemning hele kvelden og det toppet seg da Sydvesten plasserte seg midt i ringen med alle dansere rundt som danset familievals som siste dans.