Nyttårdansen 2015 – Figgjohallen

FiggjoHallen       Nyttårsdansen 2015 plakat

Vi inviterer til Nyttårsdansen lørdag den 10. januar 2015 kl. 18:00 i Figgjohallen

Sandnes Folkedanslag ønsker å videreføre den 22 år gamle tradisjonen med å samle folkedansere i Rogaland og omegn til dette regionale arrangementet.

Figgjohallen: Lokalene er svært godt tilrettelagt for slike store arrangement. Økonomisk vil det også være betydelig lettere for laget vårt å kunne gjennomføre et slikt arrangement i denne hallen, uten å gå på større underskudd.

Figgjohallen har også utmerkede parkeringsmuligheter.

  • De to lokale orkesterne ”Sydvesten” og ”Sandnes Trekkspillorkester” spiller til dans og Ingrid O. Gjesdal leder dansen.
  • Vi serverer som vanlig god mat, og ikke minst:

Vi inviterer deltagerne til et program i pausen hvor vi satser på å vise frem noen av de lokale talentene kulturskolen i Sandnes har å by på.

Billettprisen er kr. 375,- pr. person.

Vi håper dere hjelper oss med følgende:

  1. Informere og motivere danserne i lagenes foreninger til å delta på arrangementet
  2. Siden vi må bestille mat fra ekstern leverandør må vi be om at dere betaler på forskudd, helst via giro eller nettbank til vår bankkonto:
    Kontonr – 7334 05 34228
    Billetter som er forhåndsbetalt blir uavkortet refundert dersom det oppstår sykdom eller andre uforutsette ting som gjør at noen ikke kan komme.
  3. Sende oss en samlet liste med bindende påmelding senest en uke før arrangementet. Dette hjelper oss med å plassere deltakerne på samme bord. Bord blir reservert til de lagene som sender samle-liste.

Påmeldingslisten sendes i utfylt stand til:
Jan Tollefsen, Opalveien 9, 4318 Sandnes.
E-post til jan.tollefsen@lyse.net kan også benyttes.