‘Nye Nyttårsdansen’ – vellykket arrangement

Først og fremst en stor beklagelse for at ikke alle som fortjente det ble takket ved avslutning av kvelden.

TUSEN TAKK TIL GRUPPEN ‘AD HOC’ FOR EN UFORGLEMMELIG OPPTREDEN

Alle i gruppen er kontaktet og jeg håper at det er forståelse for at det av og til kan skje ‘uhell’ som blir veldig urettferdig for de det gjelder.
‘Ad hoc’ gruppen er satt sammen av Knut Sellevold. Sandnes Folkdanslag er veldig heldige som har en ressurs som Knut med i laget.
Sammen med musikanter og sangere fra laget ble det tryllet fram en opptreden som ga meg og andre frysninger på ryggen og blanke øyne.

De som var med i gruppen 

  • Knut – konsertmester piano
  • Lilly – sang solist
  • Åsfrid – sang og kor
  • Gunnar – sang og kor
  • Inge – gitar
  • Torfinn – fløyte
  • Åsmund – bass (fra Sydvesten)

Vi får håpe at det ikke er siste gang vi får høre fra gruppen.

Bort sett fra denne lille ‘flausen’ har jeg fått mange gode tilbakemeldinger både fra våre medlemmer og ikke mist fra flere av gjestene. Det kan jo tyde på at vi har truffet med balansen mellom mat, underholdning, dans og sangdans.
Sangdans er jo nytt i forhold til Nyttårsdansen så det var jo litt spennende å se hvordan det ble tatt i mot.
Flere av tilbakemeldingene har gått på at de syntes det var en god fordeling mellom vanlig runddans og enkle turdanser. Det var også god stemning med sangdans.
Flott opplegg Ingrid!

Et friskt pust var besøket av 4 ungdommer fra Bygda Dansar. De viste oss noe av det de har lært i underholdningspausen, en springar og tre-tur fra Bjerkreim.
Flott at de var med oss og danset hele kvelden!

Også i år spilte Sydvesten opp til dans og høstet mange lovord for sitt dansespill. Noe vi kanskje ikke tenker over er at det trengs et god lydanlegg og en god ‘lydmann’ for at det skal bli bra musikk.
Dette sto Jarl Olav fra Sydvesten for. Veldig bra lyd!

Og selvfølgelig går ikke et slikt arrangement av seg selv. En stor takk til gruppe 1 og Jan for planlegging og gjennomføring av arrangementet!

Hilsen Eivind

PS Dersom noen av dere har bilder fra kvelden send de gjerne i en epost / sms til meg.