Linker

På denne siden vil vi legge ut linker som peker til sider av interesse. Hjemmesider til våre vennskapslag, musikere og spillemenn og ellers sider av interesse.

HER er link til ‘alt’ som skjer innen gammeldans og folkedans,

Kort beskrivelse (hvis det er noen linker som ikke virker så gi beskjed)

Folkedans Startside for folkedans, folkemusikk, og bunader. Dette er en flott side med masse stoff om folkedans og -musikk.Mange linker videre til andre lag og foreninger.
Klepp LeikarringSangdans våren 2020 Her finner du hjemmesiden til Klepp Leikarring. Dette er et av de lagene som vi samarbeider med. Vi har flere fellesøvinger sammen i året.
Gandsfjord Toraderlag Gandsfjord Toraderlag spiller på våre øvinger en gang i måneden.
BUL Stavanger Her finner du hjemmesiden til BUL Stavanger. Dette er et av de lagene som vi samarbeider med. Vi har flere fellesøvinger sammen i året.
Søndagsdanser i 2020 I distriktet rundt Sandnes/Stavanger arrangeres det gammeldans på søndager. Trykk på linken til venstre for å se når og hvor.
Nyborg Folkedansere Nyborg Folkedansere er vårt vennskapslag i Danmark.
Norilds Musikk Spesialister på Folkedans musikk og mye annet.Her kan vi finne masse god folkedansmusikk. Plater kan kjøpes via postordre hvis det er ønskelig.Også guider til festivaler, artister og arrangementer.
Rådet for folkemusikk og folkedans Masse interessant informasjon om folkemusikk og -dans.»Rådet for folkemusikk og folkedans vil fremja, verna og føra vidare norsk folkemusikk- og folkedanstradisjonar som eit uttrykk for kulurell identitet og som berar av særeigne kvalitetar».Innsamling, arkivdrift, forskning, formidling og tenesteyting.Her finn du bøker, tidskrift og fonogram som du kan bestille frå Rff-senteret.
Noregs Ungdomslag Noregs Ungdomslag er ein kulturorganisasjon med barn og unge som hovudmålgruppe. Ungdomslaga har medlemmar frå 7 til 90 år, gjennomsnittsalderen er om lag 25 år.Vi legg vekt på den folkelege kulturen og eit nært sosialt samver i eit aktivt og inkluderande miljø utan rusgifter. Noregs Ungdomslag har om lag 16.000 medlemmer i 450 lokallag over heile landet.
Landslaget for spelemenn
Sandnes Trekkspillorkester (STO) Sandnes trekkspillorkester (STO) har som formål å skape et hyggelig og inspirerende miljø for unge og eldre som er interessert i å lære, utøve, og formidle trekkspillmusikk lokalt, nasjonalt og internasjonalt.