Kjekt seminar på Lindesnes 2019

Seminaret ble gjennomført på tradisjonell måte med mye og god øving både på runddans, rekkedanser og sangdanser. Vi startet med Galopp og Hamborgar på lørdag morgen.

Galopp er ikke for ‘pingler’. Det er en krevende fysisk dans og faktisk litt krevende med ‘fotarbeidet’ også.
Ingrid hadde fått en del innspill fra medlemmer om danser og sanger som var ønsket.
Hun hadde satt sammen en veksling mellom de fysisk krevende og de som er mer krevende for hodet.
Tusen takk til Ingrid for en god jobb, spesielt med tanke på at formen ikke var helt god.

Gruppe 4 sto for underholdning der Aage leste jærstubber av Joleiv Ellingsen, Kirsti leste om pensjonisten som benyttet seg av tilbud om ‘Pensjonistvask’ og Kåre og Kurt Magne arrangerte musikkquiz som tok mesteparten av kvelden etter middag.
Det ble derfor ingen dans på lørdagskvelden.

På lørdag ettermiddag var det gruppeoppgave. Vanligvis har vi en gjennomgang av besvarelser på søndag morgen. Denne gangen prioriterte vi dans og sang på søndag. Gjennomgang blir derfor gjort på en øvingskveld. Nedenfor er en oppsummering av besvarelser lagt ved.

Lindesnes Havhotell er et veldig godt egnet sted å ha danseseminar. Gode faciliteter med godt dansegulv, lyd og bilde og alt vi kunne tenke oss på det området. I tillegg en blid og imøtekommende betjening.
Maten er god, for ikke å si veeeeldig god. Den kjente undersjøiske restauranten ligger like ved hotellet og noen fikk helt tilfeldig anledning til å ha en liten omvisning. Se bilder nedenfor.

Her nytes maten på lørdagskvelden
Nedgang til den undersjøiske restauranten
Utsikt fra restauranten og ut vinduet
Fisk var det mye av utenfor det store vinduet – her en torsk