En liten reiseskildring fra Tsjekkiaturen

Nye foto er lagt inn i albumet fra turen.

En liten reiseskildring fra Tsjekkiaturen.

Været var på vår side, ingen store forsinkelser eller ‘ubehagelige’ overraskelser. Anne Kari er Reiseleder med STOR R med stålkontroll på alle detaljer.

Under hele oppholdet i Klatovy, 07.07 – 10.07, hadde vi +/- 25 grader C. Ingenting å klage på, selv med bunad. Oppvisningene gikk veldig bra under kyndig ledelse av Ingrid og Dag sitt stødige spill. Vi var 36 dansere på scenen samtidig og det kunne nok bli noe trangt, men alle gjorde jobben sin. Vi fikk god applaus fra publikum.
Siste dagen i Klatovy var det opptog, 1-2 km lengde, og det var kanskje den varmeste dagen.

Det var ikke så mange utenlandske lag med i år: Norge, Irland og Taiwan. Vi kan jo si at Norge var med å trekke opp gjennomsnittsalderen noen hakk, men i dette miljøet er det ingen som tenker alder. Vi var på god talefot med mange av lagene, spesielt de Irske jentene og musikere / dansere fra Taiwan.

Etter Klatovy gikk turen til Cesky Krumlov. En flott by med mange severdigheter. Mange av oss brukte tiden til en tur på elven, på flåte eller i kano.

Siste del av turen gikk til Praha via et besøk på Budvar / Budweisser bryggeriet. I Praha hadde vi omvisning på Prahaborgen med lokal guide, Alexander. Fortsatt var været med oss, kun noen ‘sjarmerende’ regndråper. Men ettermiddagen ble noe regnvåt og det gjorde også dagen etter.
Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. Vi måtte finne på noe innendørs og da var Thaimassasje et godt alternativ. Mange av oss fikk en god omgang med Thaimassørene og jeg hørte bare godord om massasjen.

Vi har fått tilsendt en del bilder fra arrangøren som du kan finne HER.
Der finner du også video med Sandnes Folkedanslag.

I tillegg har jeg laget et lite album som du finner HER.
Dette er kun et lite ‘knippe’. Det ble tatt mange bilder av mange. Dersom det er noen som ønsker å ha med flere bilder, gi beskjed.

Takk til dere alle for en flott tur. Med den glede og positive holdning som dere alle viste kunne det ikke annet enn å bli kjekt.

ØNSKER DERE ALLE EN GOD SOMMER!

Mvh Eivind